In verband met het corona-virus hebben we als A4D-team besloten de Avond4daagse tot na de zomervakantie te verplaatsen. De Avondvierdaagse gaat dus niet door van 14 t/m 17 april a.s. In nauw overleg met school en VV Annen zijn we op zoek naar een geschikte week waarin de Avond4daagse kan plaatsvinden. Zodra we nieuwe data hebben, zullen we dat natuurlijk gelijk vertellen!

We zouden het heel jammer vinden om de Avond4daagse helemaal niet te laten doorgaan dit jaar. Aangezien we alles al klaar hebben staan, is dit dan ook heel goed te organiseren. Daarnaast is het na de zomervakantie nog niet zo druk met allerlei andere activiteiten en hebben we vaak nog heel mooi weer. Kortom: we doen er alles aan om in het najaar nog een leuke en gezellige A4D met elkaar te beleven!

De A4D verplaatsen levert natuurlijk vragen op, daarom hieronder een aantal antwoorden. Mocht je toch nog een vraag hebben die wij niet beantwoord hebben, dan horen we dat graag via of via Messenger via onze Facebookpagina.

  • - De inschrijvingen tot nu toe blijven gewoon staan en geldig. We zullen ervoor zorgen dat de huidige klassen worden omgezet naar een klas hoger. Immers, iedereen zit na de vakantie in een volgende groep.
  • - We zetten de inschrijfmodule even dicht tot aan de zomervakantie. In de zomervakantie zal de module weer opengaan. Dan kun je namelijk je kind inschrijven in de groep waar hij/zij zit NA de zomervakantie. We zullen hier nog voldoende aandacht aan besteden.
  • - Kinderen die nu in groep 8 zitten, zijn ook in het najaar van harte welkom om mee te lopen. Wij zullen dan een groep VOORTGEZET maken. We verwachten dan nog wel steeds voldoende begeleiding. En alhoewel dat moeilijker zal gaan omdat jullie als ouders van kinderen uit groep 8 niet meer via MijnSchoolinfo zijn te bereiken, vertrouwen wij op jullie medewerking.
  • - Mocht je kind nu in groep 8 zitten, al ingeschreven te zijn en toch niet meer mee willen lopen in het najaar, mail dan naar , dan zorgen wij dat je het inschrijfgeld terug krijgt.

 

We vertrouwen op jullie begrip en zodra er weer nieuws is, hoor je van ons! Houd daarom ook onze Facebookpagina in de gaten.

Inschrijvingen gesloten

Op dit moment is inschrijven niet mogelijk.